Ejvind sætter gang i lattermusklerne

“Ejvind sætter gang i lattermusklerne” står der i Frederiksborg Amts Avis. En avis jeg selv bragte ud for mange år siden, men det er en helt anden historie 🙂

Jeg har gennem en del år “underholdt” til fester og polterabend, samt fødselsdage, konfirmationer og bryllupper. Mit budskab er ganske enkelt: Grin dig glad.

Med latteren som aktiv følgesvend kan vi grine os til godt humør, bedre helbred og en generelt bedre balance i livet.

Se artiklen fra weekendens polterabend her.

Ejvind Fik Gang i Lattermusklerne

Billede fra Frederiksborgs Amts Avis 20/3 2017

Gang i lattermusklerne på arbejde

Er du virksomhedsejer, er der også en masse at hente ved at få dine medarbejdere til at grine mere. 10 minutters daglig latter gør medarbejderne mere afstressede, samt gør både den interne og den eksterne kommunikation bedre. Og så kan latteren aflæses direkte på bundlinjen. Jeg har oplevet op til 34% omsætningsfremgang på en måned, når latteren bliver en fest del af morgenrutinen.

Læs mere i artiklen fra Frederiksborg Amts Avis her.

Gang i lattermusklerne for de deprimerede

Historien der ikke kom med i Amts Avisen var den om de deprimerede, som efter 6 måneder med latter tog væsentligt færre piller. I et forløb havde en række Allerødborgere gennemgået et depressionsforløb over 12 måneder. Efter forløbet var der ingen ændring i deres situation. Alle spiste stadig piller, men de havde fået nogle redskabet til at arbejde med deres situation.
Jeg fik en opringning om at gerne ville grine lidt sammen, når nu deres forløb var slut. Jeg spurgte om jeg kunne få lov til at grine med dem i 6 måneder – 1 gang om måneden, og så kunne vi jo konstatere om det andre videnskabelige undersøgelser viste, var rigtigt. Ca. halvdelen af den oprindelige gruppe på 28 deltog i det første møde. Efterfølgende var der 8-10 deltagere hver gang der skulle grines. Det var ikke nemt for deltagerne, men jeg lagde meget vægt på at vi altid skulle grine MED hinanden, og ikke AF hinanden. Efter 6 måneder var 75% af deltagerne pillefrie.