Julefrokost 2023 – Nu med Grinegaranti!

Forslag til underholdning ved julefrokost

Julefrokost Latter 2020

Hej Ejvind, Det var i sandhed morsomt at have dig på besøg til vores julefrokost.Det var også rigtig flot af dig at gennemføre latterkurset for os på engelsk.Vores engelske kollegaer var meget imponerede over både de klare facts om latteren og de mange forskellige former for latter, du præsenterede os for.Det hele gav en supergod start på vores fest.

Med venlig hilsenRené Chlement Isaksen, Vestas Offshore A/S

Bestil en sjov julefrokost 2023 med det samme – klik her!

Vi havde fornøjelsen af at have besøg af Ejvind til vores personale og bestyrelses julefrokost i dec. 2014

Han skabte latter og afslappethed.

Han serverede noget ganske alvorligt og essentielt om os på en måde så vi alle kunne smile og stadig tænke over alvoren bag. Det at grine og glædes, er noget vi som voksne skal mindes om tit og ofte. Det gjorde Ejvind med os på den gode og hyggelige måde.

Tak til Ejvind fra Dansk Metal SydØst

Julefrokost er lig med god mad og dejlige kolleger. Når vi holder julefrokost fest sammen, bliver der ofte drukket alkohol. Med et latterkursus bliver alkoholen overflødig, eller et godt supplement bagefter.

Latterkursus er en af de populære julelege for voksne. Når I griner sammen, så bliver stemningen automatisk løftet og humøret bliver højt – lidt som når man drikker alkohol, bare uden bivirkningerne.

Det har i mange år været en vane at der skulle en del våde varer indenbords til julefrokost. Dels fordi det jo smager godt, men også for at få smidt nogle hæmninger.

NU behøver I ikke længere putte alle æg i en kurv. Start med latterkursus til jeres fest, og få garanti for godt humør. Når I så er i godt humør, kan det kun blive bedre når I også får en lille én.

Bestil en lille times kursus til jeres julefrokost her, eller ring 22 79 80 90 nu! Så kommer vi og sætter gang i festen – med grinegaranti.

Jule fest, Jule arrangement, Jule frokost event eller underholdning, Julelege – Sjovt-Latterkursus giver Grinegaranti eller det er gratis!

Underholdning til jule frokost forslag 2023 – klik her med det samme!

Hej Ejvind.

Jamen jeg skal da love for at Du gav latteren mening til vores årlige frokost. En god introduktionog så “fri leg” i anden halvleg. Vi er ellers en arbejdsplads hvor vi grinermeget og bruger humor til at lette en ellers triviel hverdag (tror Du kunnemærke det også) men det er så bare blevet forstærket nu.

Tak for en grineren time, det vil blive husket længe efter..Robert MulderFuresø Kommune

Vi fik en god start på vores julefrokost, fik fælles positive oplevelser at tale om. Der var kun få som bare ”lo i deres stille sind” og det skal de jo have lov til 🙂

Du fik også ros for at tale tydeligt og ikke for hurtigt, og at du var god til at mærke hvor folk var i processen. Andre havde oplevet andre latter-kurser, men det her var ”ikke så pinligt”.

Vibeke – Job- og udviklingskonsulent

“Latterkonsulenten om aftenen var et godt indslag. Noget lignende vil være dejligt næste år. Tak for dejlige faglige dage” – Udtalelse fra kursist

Ved et traditionelt julearrangement er opskriften næsten altid den samme. Masser af mad, og masser af alkohol. Og det er da sjovt ikke?

En julefest kan sagtens være sjov uden alt for meget mad og alkohol. Det handler bare om at komme lidt ud af sin komfortzone, og grine MED hinanden. Ikke AF hinanden, som man kan have tendens til når der drikkes for meget.

Hvis I inviterer en latter konsulent til at underholde jer, og skyde gang i festen med et latter brøl, så får I den bedste start på festen. Så skriv eller ring med det samme.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar