Arrangementer i Hele Landet

Hej Ejvind, Super fedt arrangementer i går.. alle var positivt stemt efter dit fremmøde…

  • Ekstremt givende “kursus” – vi kom alle sammen tættere på hinanden , samt oplevede hinanden på en helt anden måde end normalt..
  • Meget brugbart i vores videre forløb i ledergruppen .. vi bruger den med kassen allerede !
  • En helt igennem fantastisk aften da du var der samt efterfølgende
  • En forløsning i gruppen , samt positiv energi

Brian Jespersen
Souschef , Kvickly Amager

Kvinde griner til arrangementer Skal I afholde et festligt arrangement på Fyn, i Jylland, eller på Sjælland, så er der en sjov måde at starte det på. Med et latterkursus.

Hvert år er der mange arrangementer der kunne være gået bedre. Ofte er der noget, som ikke klapper helt som det skulle. Det kan være for meget regn, eller for meget sol. For lidt at spise eller for meget at drikke.

Hvis I sørger for at være forberedt på det meste, og samtidigt bestiller et latterkursus til at starte arrangementet med, så kan I være sikre på en succes.

Lær at le med hinanden uden grund. Uden humor. Uden komik. Uden vittigheder. Lad latteren få frit løb, så arrangementet får den sjoveste start.

latterkursus til jeres arrangement her, eller ring 22 79 80 90 nu!

Udtalelser om arrangementer

Fangel Forsamlingshus havde den 30. marts 2012 arrangeret en aften med latterkonsulent Ejvind Jacobsen. Aftenen blev en tydelig succes for de 82 deltagere, som var tilstede. Ejvinds underholdning og smittende latter gjorde, at vi alle fik et rigtigt godt og sundt grin, så folk gik hjem med en god og befriende latter efter aftens arrangement.

Vi kan på det varmeste anbefale Ejvind som underholder til en sjov aften.
Ole Noack, Formand Fangel Forsamlingshus.

Vi har afholdt arrangementer i København, Hillerød, Helsingør, Dragør, Køge, Næstved, Slagelse, Kalundborg, Nyborg, Odense, Middelfart, Fredericia, Silkeborg, Esbjerg, Åbenrå, Århus, Ålborg, Frederikshavn, Holstebro, Herning, Randers, Ikast og mange andre byer..

“Det var super hyggeligt og en god måde at blive rystet sammen på når man er en flok som ikke kender hinanden, og der var masser af sjove indslag som vi også kunne grine og bruge resten af dagen.

Nogle var lidt skeptiske men blev meget positivt overrasket og syntes det var hylende morsomt 🙂 man bliver hurtigt revet med af stemningen, så super underholdning hvis man vil have det skægt og samtidig skal møde nye mennesker”
Thomas, Roskilde

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar