Firmafest – Man Husker Den Sjove..

Latterkursus til firmafest

Firmafest skal være sjovt

Uanset om jeres firmafest skyldes et godt regnskab, at det er sommer, eller tid til julefrokost, så er festen en kærkommen lejlighed til at slappe af med kollegerne.

Firmafesten er det højdepunkt, der viser firmaets taknemmelighed over den indsats medarbejderne har stået for igennem en periode.

Før i tiden var firmafesten bare en fest som alle andre, med god mad og drikkevarer. I dag er festen ofte også omfattet af et tema, eller der er forskellige udfordringer man skal stå sammen om at få løst.

Prøv at grine sammen uden grund til jeres næste firmafest. Uden komik. Uden vittigheder. Ja, næsten uden humor 😉 Latterkursus er den rene vare. 100% ægte sjov og glæde for alle medarbejdere!

Med et latterkursus til at starte festen kan du være helt sikker på at festen begynder med et ordentligt grin!

Med et firmafest latterkursus opnår I:

  • De festligste latterøvelser
  • Bedre humør
  • Medarbejderne rystes sammen
  • God stemning – også bagefter
  • Et nyt syn på kollegerne
  • Viden om latter i hverdagen.
  • Og meget mere..

Firmafest i mange afskygninger

Bestil 30-60 minutters latterkursus til fest, kick-off arrangementet, sommerfesten, julefrokosten eller bare som underholdning, og vær sikker på at alle gæsterne husker netop denne firmafest.

Få latterkursus til firmafest her, eller ring 22 79 80 90 nu!

“Vi synes alle det var super underholdende og befriende bare at give los og grine.

Vi synes desuden du var rigtig god til at få os i grinestemning. Flere kollegaer har sagt at den teoretiske indgangsvinkel du havde i starten da du fortalte var rigtig god – så tager man det seriøst.”
Tina, socialrådgiver

“Jeg fandt dit oplæg meget berigende og lærerigt. Det kombinerede et højere intellektuelt/videnskabeligt niveau med en sjov og “grinagtig” tilgang til det at grine. Du håndterede en større forsamling på en meget fin og nuanceret måde, og jeg kan sagtens anbefale dit oplæg til andre kurser/temadage/firmafest mv.”
Casper, Københavns Kommune

5 gode grunde til at grine mere:

1: Du bliver glad
2: Andre bliver smittet
3: Du bliver mere attraktiv
4: Det er sundt
5: Livet bliver sjovere