Grineflip Er Genvejen Til Glæde

Latterøvelse

Latterøvelsen stille latter

Tror du også at man skal have noget at grine af, før man kan få et grineflip?

Så tro om igen.

Latteren kommer indefra, og venter bare på at komme ud – uanset hvordan du slipper den
fri. Ved at bruge humor kan man få nogle til at grine, men ved at bruge latteren selv, kan alle komme til at le, og få et grine flip sammen.

Der findes sjove grin og gode grin, og de skal nok få smilet eller latteren frem. Men når først du har lært at grine uden brug af humor, kan du altid få kontakt med din glæde – ja måske endda blive glad, hvis du ikke er det i forvejen.

Latter og grin er nemlig genvejen til glæde. Det slår talrige undersøgelser fast.

Så brug de sjove grin, brug din humor, fortæl sjove historier og oplev hvordan latterens indtog i dit liv, betyder mere humor, mere sjov og mere glæde.

10 minutters latter er effektivt mod den daglige stress. Kan du derudover få mindst 1 grine flip om ugen, så er du i fuld gang med at forebygge at stressen nogensinde får hold i dig.

Få Et Grineflip – Grin Dig Glad – Hver Dag!

Vi var seks veninder, der kastede os ud i et latterkursus hos Ejvind.

Vi var forberedte på at skulle overskride nogle grænser, men mest af alt have det sjovt! Den først påtagede latter blev meget hurtigt erstattet af ægte latter, og tårerne trillede.

Kurset var meget varieret, og diverse grineøvelser fik løsnet os alle op, og vi fik den bedste start på en festlig dag!
Fie, København

Det føles som om, at hele teamet har fået en vitamin-indsprøjtning.
Mange var positivt overrasket over effekten, og synes det var et sjovt tiltag at grine sammen.
Du er meget kompetent og troværdig som instruktør.

Morten, SDC

“Det var en fantastisk måde at starte en “fest” på. For os alle var det så fedt at få grinet, og vi var alle enige om at det hverken var påtaget eller pinligt at grine sammen på denne måde, selvom der var nogle stykker der ikke kendte hinande, det var faktisk en super måde at åbne op overfor hinanden.

Efter middagen fortsatte vi med at grine til CD’en og havde svært ved at stoppe, der blev faktisk grinet hele aftenen, og jeg tror det var fordi du havde givet os sådan en super oplevelse. Jeg vil faktisk høre om vi kan få lov til at få dig ud på jobbet en dag, så du hører nok fra mig igen 🙂
Jeanette, Kbh.


0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar