Selskabsleg I Særklasse – Prøv Et Latterkursus

Selskabslege der fører til latterSelskabslege er sjove aktiviteter til festlige begivenheder, som fødselsdag eller et andet festligt indslag. Der er festlige selskabslege til både voksne og børn, og de kan afholdes både udendørs og indendørs. Populære Selskabslege kan være “Skattejagt”, når man er barn. “Flasken peger på” når man er ung, eller “Latterkursus” når man er voksen. Vi kan godt lide at have det sjovt sammen. Og det er uanset om der er tale om en fødselsdag, en konfirmation, eller en anden form for selskab. Hvis du allerede har prøvet “Tampen brænder”, eller “Teatersport” så er det tid til et ægte grineflip med latterkursus.

Bestil en sjov selskabsleg her

Festlige selskabslege – nu med latter

Latterkursus er en sjov oplevelse med en kort introduktion til hvorfor det er vigtigt at grine jævnligt, og en masse sjove latterøvelser. Vi bruger latteren til at komme i kontakt med alt det sjove i livet. Efter et latterkursus som selskabsleg er deltagerne typisk mere glade, og ser lysere på tingene Mange har endda lettere ved at smile til andre bag efter.

Festligt underholdnings indslag – Selskabslege til fødselsdag – Ideer til sjove aktiviteter til fest – Bestil Latterkursus Online

“Når man først fik startet med at grine, så udviklede det sig og gik over i bølgegang, hvor man nogle gange kun kunne klukke og efterfølgende tog det fart og blev til en skrald latter!!

Det havde jeg ikke i min vildeste fantasi drømt om ville være så morsomt, for hvad er der lige at grine af i så lang tid!! Men jeg er blevet klogere og kan kun anbefale det til andre som evt skal holde polterabend og ikke ved hvad der skal ske – PRØV LATTERKURSUS og bliv i godt humør og få noget at snakke om.”
Gitte, Hillerød

Hvad er leg?

Normalt er leg kun noget børn gør, men voksne kan også lide at have det sjovt. Voksne skal dog tit have en undskyldning for at lege. Derfor gør man det ofte når man er samlet til en fest, og så bliver det kaldt selskabslege. En af de sjoveste lege er at grine. Det gør børn rigtigt meget de første leveår – indtil de får at vide at der ikke er noget at grine af, og så stopper de. Som voksne griner vi op til 20 gange mindre end børnene – hver eneste dag. For at lære at grine igen – og have det sjovt samtidigt – kan jeres næste selskabsleg være et latterkursus. Alle der deltager får grinet en masse.