Underholdning Til Fest – Med Latterkursus

Underholdning til fest - med latter

Underholdning til bryllup, fødselsdag, konfirmation eller andre private fester med et Latterkursus, er en sjov måde at starte festen på. I får garanti for at komme til at grine sammen, og så er der noget ekstra sjovt at tale om bagefter.

Latterkursus underholdning er en sjov oplevelse med en kort introduktion til hvorfor det er vigtigt at grine jævnligt, og en masse sjove latterøvelser, hvor vi bruger latteren til at komme i kontakt med alt det sjove i livet.

Efter et latterkursus er I typisk gladere, og ser lysere på tingene, og får endda lettere ved smil og at grine sammen til resten af festen.

Tak fordi du fik gjort min nevøs konfirmation til noget helt uforglemmeligt. At grine er en fantastisk måde at være sammen på og fejre en dejlig begivenhed, og vi fik en oplevelse, som ingen vist glemmer foreløbigt.

Dit indslag var en overraskelse til min nevø fra mig og hang så fint sammen med min tale forinden, hvor jeg fortalte, hvor vigtigt det er at bevare smilet og latteren, når man bliver voksen.

Og det blev en stor succes med morsomme øvelser og dine fine fortællinger. Konfirmanden (og resten af selskabet) var ihvertfald helt udmattede af grin, og da vi satte din CD på senere på aften, fik hele selskabet grineflip igen.

Jeg kan kun anbefale at tage et lille latterkursus, hvis I vil give jeres selskab en unik oplevelse 🙂
Hilsen Lise-Lotte Pointinger

Underholdning til fest

Latter til fest – Selskabslege til fest – Underholdning til fest – Bestil Latterunderholdning Online,  eller ring nu på 22 79 80 90

Tilbagemelding fra en latterkursus deltager: Ejvinds latterkursus er:

  • Fantasktisk morsomt
  • En god måde at ryste en gruppe sammen på til en polterabend.. og
  • Husk at tisse af, så man ikke får nogle uheld med latteren…
  • DET er god underholdning 🙂

Karina, København

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar