Latterens Verdensdag 2024

Kom Til Latterens Verdensdag 2024

   • Hvis du kan lide at grine
   • Hvis du gerne vil grine mere
   • Hvis du ikke griner nok
   • Hvis du vil lære nye latterøvelser
   • Hvis du ikke har andet at lave
   • Find selv på flere gode grunde 🙂

Latterens Verdensdag 2024 afholdes den 5. maj fra 13:00-15:00 Se på kortet hvor der er Latter Zone

Stifteren af Nordsjælland Latterklub – Ejvind Jacobsen – har siden 2013 stået for Latterens Verdensdag i Fælledparken. Formålet er at grine sammen en times tid, og spise sammen en times tid. Det oprindelige formål med Latter Yoga er jo at skabe verdensfred gennem latter. Jeg tror at vi skaber mindst lige så meget fred ved at spise sammen, så det bliver dobbelt så godt.


Medbring dig selv og nogle gode venner, samt lidt at spise og drikke, og måske et tæppe eller en stol – så mødes vi i Fælledparken kl. 13.00. Det er overfor indgangen til Parken – syd for søen. Vi skal selvfølgelig yde før vi kan nyde, så det er tilladt at tale og kramme, samt hygge grine det første kvarters tid. Herefter har Ejvind Jacobsen taget 10-15 “nye” latterøvelser med, og alle latterinstruktører er velkomne til at byde ind mere deres foretrukne. Når latteren er slut, kan vi spise, drikke og hygge.


Latterens Verdensdag 2024 er for alle!

Vi håber du har lyst til at være med til at gøre dagen til en sjov oplevelse for alle os grinebidere. Du er også velkommen, selv om du ikke er en grinebider. Vi les!

Ejvind Jacobsen og Danmarks Grinere
Baggrund:Latterens verdensdag er opfundet af den indiske læge Dr. Madan Kataria. Den første latterdag blev afholdt i 1999 i Mumbai med tusindvis af glade grinere. Latterens verdensdag i København 2000 er den hidtil største med 8-10.000 deltagere. I dr. Madan Katarias bog er der et billede taget fra Københavns Rådhus, hvor alle deltagerne kan ses.