Sommerfest 2023

– med et latterkursus er der garanti for at det bliver en sjov sommerfest 2023!

Uanset hvilken slags sommerfest du satser på, så vil det altid blive sjovere med et indlagt latterkursus. Vi griner nemlig med hinanden og ikke af hinanden på et sommerfest 2023 latterkursus.

bestil sommerfest 2020 lattterkursus

Sommerfest med latterkursusEr i 10 eller 1000 til jeres sommerfest?  Det gør ingen forskel, for alle kan grine, når de først får forklaringen på, hvordan man gør det til sådan en firmafest. I får først en kort forklaring på, hvad der er godt ved at grine, og hvorfor så mange af os glemmer det til hverdag. I får også viden om hvordan vi kan komme til at grine mere uden at føle os fjollede. Så hjælper vi jer til at grine gennem en række øvelser, der benytter den latter alle mennesker er født med. Til sidst giver vi den gas, og så finder I ud af hvor meget I kan grine på 2 minutter.

At grine gør jeres sommerfest ekstra sjov

Det er temmelig hårdt at grine – man har nemlig fundet ud af at 20 sekunders intens latter er lige så hårdt for kroppen som 1 minut i en romaskine for fuld fart! Husk at drikke undervejs.

Firmafest på toppen af pyramiden Vi kommer typisk ud og griner med jer. Det er lige meget om festen skal foregå på jeres adresse, på Bakken eller på et skib der sejler, eller på toppen af en pyramide. Uanset hvad, så skal det nok lykkes for os at få løftet humøret på festen. Vi har over 10 års ekspertise på området 🙂

Hvor lang tid tager latterkursus til sommerfest 2023?

Et sommerfest latterkursus varer oftest omkring 40 minutter. Det kommer selvfølgelig an på hvor meget i griner! Tit er der nogle stykker der ikke kan holde op igen, og det ville da være synd at stoppe dem, så de får lov at grine færdigt inden vi slutter.

Vi kan også lave et længere indslag til teambuilding eller en temadag, så I får mere viden om hvordan I kan gøre jeres hverdag meget sjovere, samtidigt med at I bliver mere effektive, og får mere overskud.

Vi plejer at udnævne dagens “evergriner” inden vi går, og så er der jo også noget at leve op til, for kollegerne ved jeres sommerfest, og i dagene bagefter.

Find priseksempel på jeres fest med latterkursus her

bestil sommer fest 2020 lattterkursus