Teambuilding med et tema er selvfølgelig vigtigt, og hvad er vigtigere end at have arbejdsglæden med på arbejdet? Når i booker et latterkursus, får i både en fantastisk sjov dag, og en masse brugbar viden om, hvad det gør for jer, at være glade på arbejdet.

BESTIL ET TILBUD PÅ EN SJOV TEMADAG HER

Temadag og Teambuilding 2023 for alle

Vidste du at folk der griner mindst 10 minutter om dagen:
Temadag og Teambuilding med latter

  • har mindre stress
  • oplever færre problemer
  • har mere energi
  • har færre sygedage
  • tjener flere penge

Dette er bare nogle af de få områder hvor latteren har en særdeles positiv indvirkning på dig. Find ud af resten på et teambuilding kursus med fokus på latter.

Teambuilding med latter

Det tager typisk 1-2 timer  at lave en teambuilding workshop med latter. Det er faktisk temmelig hårdt at grine – 1 minuts latter svarer til ca. 10 minutter i en romaskine (hvor man ror). Det er svært at forstå at det kan være så hårdt at grine, men tænk bare tilbage på sidste gang du havde et grineflip. Du fik sikkert både ondt i maven og sved på panden.

Kreativ temadag

Når vi griner, bliver vi mere kreative. Det er ikke kun fordi vi bliver mindre stressede, men også fordi hjernen udløser en lang række kemiske stoffer når vi griner, som påvirker vores hjerne og krop positivt. Vi får simpelthen mere overskud. Vi bliver gladere, og så indfinder kreativiteten sig.

Latter teambuilding til fest

Hvis du er i tvivl om et latterkursus også kan bruges som teambuilding til en festlig lejlighed, så kan du være helt sikker nu. Efter hundredvis af fester i virksomheder, er der ingen tvivl om at I også vil få en sjov fest, hvis i starter med at grine sammen. Se her hvad en deltager siger:

Tak for et godt latterkursus til vores temadag, som du gennemførte professionelt, med stor entusiasme og ikke mindst med en smittende latter. Klart anbefalelsesværdigt.

Helle Gudiksen, NKT Holding A/S

Teambuilding kaldes også teamdag, team event, temadag og lignende.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar