Fest Skal være Sjovt – Få Garanti For Latter Til Festen

Latterkursus til fest

Fødselsdagsfest, konfirmationsfest, bryllupsfest, temafest, jubilæumsfest, sommerfest, julefest, privatfest, firmafest, festlige indslag, fest aktiviteter og festunderholdning er bare nogle af de mange måder vi har det sjovt på. Skal du holde en fest, og vil du være sikker på at den bliver husket? Så skal du bestille et latterkursus – det er en af det mest sjove udfordringer du kan opleve!

Sjov fest med latter

Latterkursus er en sjov festoplevelse, hvor der først er en introduktion til hvorfor det er vigtigt at grine hver dag, efterfulgt af en masse sjove latterøvelser. Gennem latteren kommer vi i kontakt med alt det sjove i livet. Efter et latterkursus til fest, er deltagerne ofte meget gladere, og har svært ved at holde op med at grine. Desuden vil mange af jer have lettere ved at smile til andre, i op til flere dage efter.

Bestil latterkursus her, eller ring nu på 22 79 80 90

Latter til fest – Selskabslege – Underholdning – Bestil Latterkursus Online

“At grine med Ejvind var et perfekt indlæg i vores polterabend. Humøret var højt og lattermusklerne blev brugt til den store guld medalje”
Sacha, Kongens Have

Hej Ejvind !

Tak for et godt indslag – det var super godt !
Din klappe-teknik, ” titte bøh ” osv. gik igennem hele festen.
Som vært fanger man ikke rigtig situationen omkring én, men mange gav tilkendegivelse af, at de havde grint meget.
Jeg tror måske, at det er lidt bedre, hvis man ikke er så mange ( men ved det ikke helt ).
Med venlig hilsen Tinna Hilleberg

Vi danskere kan godt lide at feste, men ofte benytter vi alkohol til at fjerne hæmningerne, så vi nemmere kan tale med andre. Det er hverken hensigtsmæssigt eller sjovt, for når alkoholen går ind så går forstanden ud. Alternativet er at man får noget at grine af sammen. For når man har grinet sammen føler man en naturlig samhørighed med dem man har grinet med. Prøv et latterkursus med sjov og ballade til fest.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar