Polterabend Ide – Latterkursus er et stort hit hos kvinder

Polterabend latterkursus

 Sjov polterabend ide! Vi syntes det var hylende morsomt at grine med dig! Det var lige så mavemusklerne krampede og var ømme resten af dagen. Det er længe siden at jeg har haft et så stort grineflip. Både den generte latter, græsslåmaskinen, og ja alle de andre lattere giver mig et smil på læben bare at tænke på dem.

-tusind tak for et super morsomt indslag, som jeg klart vil anbefale til alle jeg kender. Vi ses måske igen!

Mange hilsner

Amanda

Ideen med en sjov polterabend er jo – at have det sjovt. Derfor er latterkursus en polterarbend ide som kvinder godt kan lide. Det er sjovest at starte med latterkurset, da mange får en anden dagsorden når de får drukket et par genstande. Et polteraben latterkursus er sjovest inden alkohol 🙂

Det giver en fantastisk stemning at grine sammen. Faktisk udtaler de fleste at det er bedre at grine sammen, end at grine af hinanden 🙂

Se video om latterkursus her

Bestil Latterkursus til Jeres sjove Polter abend

Rusen man får ved at grine sammen, kan sammenlignes med at drikke 1-2 genstande. Man bliver pjattet og humøret er højt. Men der er ingen bivirkninger, som ondt i hovedet, dagen efter. Latterkursus betyder en sjov festlig dag uden bivirkninger 🙂
Mænd griner også til polterabend

I oplever en større følelse af sammenhold når I griner sammen, og der bliver løsnet op for spændinger og stress.

At grine sammen er den ideelle polter abend aktivitet.

Fyre vil også have gang i den! Ide til polterabend: Latter

Selv om latterkursus oftest vælges af kvinder, så er der også fyre der tænder på at grine sammen.

Latter øvelser kan være grænseoverskridende og udfordrer mændene på modet. Tør du stille dig op midt i parken og grine sammen med dine venner?

Latter er den hårdeste form for motion der findes – giv dig selv en udfordring der virkelig vil noget.

Efter en polterabend event med latterkursus vil I være sprængfyldt med energi og masser af grin resten af dagen.

Polter abend latterkursus med grinegaranti kan bestilles NU online

Udtalelser om latterkursus som polterabend leg

“Vi har brugt Ejvind som indslag til en Latterkursus polterabend København. Det var en fantastisk oplevelse for alle, fra start af var der en god stemning og Ejvind var rigtig god til at få alle med og føle sig tilpas.

Indslaget var tilpas blandet med teori omkring latter og en masse sjove øvelser. Så alt i alt helt sikkert noget vi vil anbefale til andre.”

Hilsen

Sarah

“Tusind tak for sidst. Vi havde en forrygende dejlig dag, og det var en stor succes at grine med dig. Du har en meget smittende latter og nogle rigtig sjove øvelser, der gør det umuligt at holde grineflippet væk på vores polterabendevent i København.

Jeg har brugt plæneklipperen flere gange hjemme på stuegulvet. Den kan spolere enhver dårlig stemning. Hvis ungerne er umulige eller vi har stress i hovedet oven på en lang arbejdsdag, hiver vi plæneklipperen frem og drøner grinende rundt i huset. Børnene er jo fantastiske at lave sådan noget med, og vi andre bliver som børn igen.

Så tak for smittende humør og gode ideer.

Vi kan varmt anbefale alle at prøve et latterkursus til polterabend København. (Med mindre de er højgravide og ikke ønsker at sætte fødslen i gang…..)

Lise, Gladsaxe

Hej Ejvind,

Vi fik grinet en masse, og den i forvejen gode stemning til festen fik endnu et nøk opdad på humørbarometret.

Det var rigtig dejligt. OG min højgravide veninde, som skulle sættes i gang mandag, fik veer kl. 2 i nat og fødte kl. 9 i morges en lille dreng!

Det var da en fantastisk krølle på polterabent aftenen. Så du fik ret i, at en god gang latter kan kickstarte en fødsel 🙂

Jo, København

Hvor kommer ideer Polterabend aktiviteter fra

Polterabend udtrykket stammer fra tysk “poltern” og “abend” – en aften hvor man buldrer og brager løs. Polterabend har kun været en kendt fænomen i Danmark siden 1980’erne, hvor det startede som et modefænomen med sjove polterabend i københavn. Udtrykket polterabend er sidenhen blevet mere synonymt med den fest som brudens og brudgommens venner afholder for at minde dem om, at nu er det snart slut med det sjove og frie liv. En polterabend er derfor en slags afgangsritual fra single livet, og et indgangsritual til giftermålet. Polterabend aktiviteter holdes som regel med mændene i én gruppe, og kvinderne i en anden gruppe. Ofte bliver den kommende brud eller brudgom “kidnappet” nogle uger før brylluppet, for at holde en sjov polterabend.

I starten var polterabend sjov en ret udfordrende omgang, som både kunne betyde at brudgommen blev sendt udenlands eller at man måtte finde sig i store ydmygelser. Polterabend er heldigvis på det senest blevet en mere sjov fest, hvor det handler om at udfordre den kommende brud eller brudgom med nogle sjove lege, som at sælge kys eller lave andre underlige ting mens fremmede ser på.

Senest er polter abend blevet en fest, hvor bruden eller brudgommen får prøvet nogle ting de virkelig har lyst til, som for eksempel massage, go-kart ræs, strippere og latterkursus.

Ideer til polterabend

Latterkursus til en polterabend er blevet mere og mere populært siden latterkurser blev landskendt i Danmark i 2000, da Latter Yoga holdt sit indtog her. Danmark har været et foregangsland med hensyn til latterkurser til en sjov polterabend. Der findes masser af sjove tiltag, som man kan prøve på sin polterabend, men når man får startet med at grine sammen, så er der nærmest garanti for at resten af festen bliver fyldt med latter og god stemning. God polterabend!

Aktiviteter til fest

Polter abend kvinder pris

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar