Hvem er latterinstruktører hos latterkursus?

 
Ejvind griner til fest, polterabend, fødselsdag og andre sjove arrangementer

Ejvind Jacobsen – 22 79 80 90
Jeg har grinet siden 2004 i forbindelse med Latterens Verdensdag

Jeg formidler konceptet om “mere latter i livet” til virksomheder, latter instruktører og omverdenen. Jeg er også meget glad for at grine selv. Jeg kommer gerne til jeres firmafest , teambuilding eller polterabend og sætter gang i festen.

På forsiden af dagbladet kunne man tirsdag efter pinse læse: RAMT AF GRINEFLIP og på side seks fortsatte det med: En rigtig MORGENGRINER…

Vi havde valgt at starte vores 5 års fødselsdag med butikkens kunder lidt utraditionelt – Morgenkaffe, rundstykker og “Kunsten af grine” med Ejvind…Og sikken en morgen, det var simpelthen fantastisk!

Ejvind er superdygtig og han fik virkelig alle vores kunder og personale med. Han formår at holde et grinekursus på et top professionelt plan, og samtidig være nærværende, hjertelig og oprigtig.
Tusind tusind tak…Vi glæder os til at grine sammen med Ejvind igen!

Birgitte Andreadis, De 9 Muser, Ringkøbing

Thomas Flindt – 28 92 00 78

Thomas Flindt

Danmarks latterguru nummer 1 har grinet professionelt sinde 2003.

Thomas har bevist latterens værdi på danske arbejdspladser og overfor alle andre forsamlinger, der har haft besøg af ham. Thomas er med sin store intensitet en meget efterspurgt latterkonsulent, som nu oftest underviser i store virksomheder.
Thomas Flindt – latterguru

Grinekurset med Thomas Flindt var en hel unik oplevelse – for latteren kom indefra. Jeg kan simpelthen ikke huske hvornår jeg sidst har grinet så meget. Bagefter oplevede jeg en dejlig afslappet og lettet følelse.
Anne Sofie Gabriel
DanishKnowhow.com

Vi har samarbejde med andre dygtige latterinstruktører, som for eksempel Lars Mygind, Hanne Siboni, Mickal Andersen, Heine Hansen, Hanne Gottlieb, Else Bie, Per Lien Thomsen, latterprinsessen med flere.