Stresset? Træt? Mange sygedage? Manglende motivation? Kommunikationsproblemer? Mobning? Økonomisk underskud?

Løsningen er Latter på arbejde

Er I kørt fast? Se her hvad et 21 dages morgenlatterkursus kan gøre for jer

Selvom danske virksomheder oplever en lille fremgang i øjeblikket ligger det stadig dybt at man skal spare i stedet for at øge udgifterne. Her er hvad der sker, sagt med et ordsprog fra Kina: “Jo mere du knytter hånden, jo mindre har du”

Med 3 ugers Morgenlatter kan I gøre noget nyt ved alle ovenstående problemer. Når I griner sammen på arbejdspladsen bliver der løsnet op for alle former for spændinger – både med hensyn til kollegaer, chefer og kunder.

Og med latteren skaber I overskud i jeres virksomhed. Både fysisk og mentalt overskud hos medarbejderne og overskud på bundlinien i virksomheden – det har vi bevist!

Udtalelser efter Latter på arbejde

Hej Ejvind
Latterkurset/eventen var en rigtig god måde at komme ind under huden på hinanden på, og jeg kunne mærke en klar ændring af stemningen i gruppen.
Før eventen havde vi mest diskuteret, hvordan vi kunne få gruppen i gang med et godt samarbejde og hvor meget, eller snarere hvor lidt, man kunne tillade sig at lægge ind i gruppearbejdet, hvis man har en forventning om at få noget med hjem.

Samværet og stemningen var præget af den splid, der havde delt de tidligere grupper, og jeg tænkte at det ikke ville blive en let opgave at få os rystet sammen. Efter du var gået kom vi til at tale om det gode afbræk med latter i dagligdagen, det gjorde det hele lidt sjovere. Stemningen var pludseligt meget bedre – og der var ingen der lurepassede med input… det var fedt – tak for det! klap,klap – klap,klap,klap. klap,klap – klap,klap,klap
Thomas, KAB

Tak for latterkursus i weekenden. Her mandag morgen mærkes det tydeligt, at vi har grinet sammen, og så kan det ses på folks ansigter – dejligt 🙂
Margrethe – Pædagog, Silkeborg

Latter åbner os op til større anerkendelse og accept af hinanden.

Latteren påvirker det sted i hjernen, hvor vores selvkontrol sidder. Ifølge en Indisk undersøgelse har 82 % af medlemmerne i en latterklub et forbedret forhold til familiemedlemmer.

Desuden siger 71 %, at forholdet til kolleger bedres, mens 74 % beskriver sig selv som mere sociale når de griner med jævne mellemrum.