Skal Det Være Et Latterarrangement Eller En Latterevent?

Latterarrangement

Det bedste arrangement skal få latteren frem hos deltagerne. Når folk griner sammen oplever de en større accept af hinanden og de åbner mere op.

 

Latter arrangementer kan for eksempel være firmafest, kick-off arrangement, temadag, julefrokost, teambuilding, seminar, konference, personalefest og så videre.

Latterarrangementer er bygget op omkring en teori del og en praktisk og udførende del. Jeg fortæller blandt andet om hvorfor latteren motiverer os, og hvordan samarbejdet blomstrer når latteren får lov til at udfolde sig frit.

Først får i noget af den viden, som flere og flere forskere bekræfter: at latter er den bedste medicin.

Dernæst fortæller jeg hvad latteren gør ved os, og hvad I får ud af den – både på kort og på langt sigt.

Så laver vi latterøvelser, som sikrer at alle får grinet en masse – latterøvelserne inspirerer også vores humoristiske sans Og til sidst forsøger vi at slippe latteren helt fri sammen.

Varighed: 1-2 timer –

Bestil et latterarrangement her

Hej Ejvind.

Det var virkelig en sjov oplevelse, og jeg har fået mange tilkendegivelser af at det har været rigtig godt med et latterkursus. Og ja vi grinede meget også bagefter, og der blev snakket meget om det og nogle af øvelserne blev gentaget over weekenden.

Jeg synes du gjorde det rigtig godt, og du var god til at fortælle hvad vi skulle gøre. Du var god til at få alle med og det var også interessant at du lige fortalte nogle ting omkring latter først.

Det var rigtig sjovt at prøve på egen krop, og man bliver virkelig i meget bedre humør. Når man kan grine kommer man meget længere med alt både i daglig dagen og det er meget befriende. Endnu engang tak for det.

Med venlig hilsen
Stine Morsing – Dansk Blindesamfunds Ungdom

For nylig viste IRMA vejen, da de fortalte om deres virksomhedspolitik – at sørge for at ALLE medarbejderne havde det sjovt på arbejdet.

“Jobglæden hos medarbejderne skaber resultaterne” siger Adm. Dir. Alfred Josefsen.

Som en sidegevinst, har Irma ingen rekrutterings problemer, som de fleste andre brancher i Danmark – der er 7 jobsøgere på venteliste “Det synes vi er skide godt!” udtaler Alfred Josefsen.

Glæde og latter den sikre vej til succes. Hvis virksomhederne ønsker at skille sig ud, og opnå fantastiske resultater, så er det trivsel, begejstring, positivitet, arbejdsglæde og stressforebyggelse der skal stå på dagsordenen. Med et ord, så handler det om ARBEJDSGLÆDE.

Når vi er glade, så er der ingen forhindringer der kan holde os tilbage. Er vi ikke glade, så er selv de mindste problemer store.

Nettoomsætningen i Irma er steget ca. 30% fra 2003-2007, og resultatet efter skat er steget 135% i samme periode.

Se interview med Alfred Josefsen på Youtube.

Tak for sidst. Det var SJOVT. Kanon at mærke hvordan at kroppen reagerer på en laaaannnnnggggg GO’ LATTER.

De gode tips omkring arbejdsglæde, gav bestemt også stof til eftertanke.

Tak for nogle gode timer.

Lis Krogh Thomsen, Skovdyrkerforeningen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar